The Lab of Life  is de ontwikkelaar van de groepstraining. Gedragsverandering met als resultaat verbeterde vitaliteit. Hoe kan ik doelen bereiken, leren keuzes maken, omgaan met stress, balans vinden tussen werk en privé? Dit zijn enkele voorbeelden wat bereikt kan worden met deze training.

Wat deze training uniek en daarmee onderscheidend maakt, is dat de trainingsmethodiek wetenschappelijk onderbouwd is. Daarnaast is deze ook geaccrediteerd door wetenschappers aan de Radbout Universiteit. Ook heeft de training een vermelding bij de Rijksoverheid bij het Loket gezond leven.

En wij geven garanties af!

De training is er zowel voor volwassenen als voor jongeren. Deze kunnen gefaciliteerd worden voor bedrijven, organisaties en scholen. Bij voldoende deelname ook op individueel verzoek.

Voor veel bedrijven is dit een zeer interessante training om medewerkers te bewegen van Willen naar Doen. Daarnaast wordt de training ingezet ter preventie van werkstress, burn-out klachten en ziekteverzuim. De medewerkers leren om gedragingen te veranderen wat ook in privé situaties toegepast kan worden. Een kadootje voor iedere medewerker!

Jongeren ondervinden steeds meer stress. De verwachting is dat in deze leeftijdsgroep een nog hoger percentage van mensen met een burn-out uitvalt. Druk van sociale media, druk van moeten presteren, druk van er toch bij moeten horen zijn enkele voorbeelden waardoor jongeren in de stress kunnen raken en uiteindelijk onderuit gaan. Dit is in veel gevallen te voorkomen! Deze training geeft hier ook preventief een handvat in.

Zijn er al klachten van teveel stress, lees dan de pagina Counseling. Individuele begeleiding kan soms een beter alternatief zijn.

In 5 lessen van elk 2 uur worden mensen aan het werk gezet. Doen is de bewezen theorie om een gedragsverandering tot stand te brengen. Eén voorwaarde is eraan verbonden, je moet willen veranderen! De groepen bestaan uit minimaal 5 en maximaal 12 personen. Om de veranderingen in beeld te brengen doen we een voor- en nameting. De kosten bedragen €550,00 excl. BTW per persoon.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons.

Wij zijn pas tevreden als u met een grote glimlach van ons afscheid neemt!
De mens zien groeien  is waar wij heel gelukkig van worden.