Trainingen

Heeft u interne programma’s, trainingen of workshops maar geen beschikbare medewerkers? Of wilt u hiervoor graag professionele facilitators inzetten?

Onze facilitator of trainer leest zich grondig in, verdiept zich in de onderwerpen en geeft desgewenst advies. Het creëren van een vertrouwde omgeving in een ongedwongen sfeer vinden wij essentieel. Dit om maximale output te brengen en te ontvangen van uw deelnemers. U wilt niet alleen informatie aanbieden maar ook zeker ontvangen. Ten tijde van onze diensten kunnen hele belangrijke signalen worden afgegeven, feedback op uw organisatie. Deze komen uiteraard terug in onze (tussentijdse) evaluatie gesprekken. We brengen een hoge dosis energie mee die we overbrengen op uw deelnemers. Dit allemaal gefaciliteerd met een vleugje humor zorgt voor een geslaagde training of workshop!

Uiteraard bieden wij ook een volledig vormgegeven training of workshop aan. Afhankelijk van uw organisatiebehoefte verzorgen wij graag een voorstel.

De diensten die hiervoor beschikbaar zijn hebben veelal een gemeenschappelijke deler, namelijk; persoonlijke ontwikkeling. Medewerkers inzicht geven in zichzelf en gesprekspartners, ontdekken dat er soms een andere vorm van communicatie benodigd is of juist het structureren van communicaties. Door uw medewerkers persoonlijk inzicht te geven en te laten groeien zal uw organisatie beter en effectiever functioneren. Een investering die zich altijd ruimschoots terugbetaalt. Wij onderscheiden ons door tijdens onze dienstverlening niet alleen naar de opdracht te kijken, maar ook andere belangrijke signalen uit uw organisatie aan u kenbaar te maken. Wanneer informatie vertrouwelijk is aangereikt, dan zullen wij hier op gepaste wijze mee omgaan.

In sommige gevallen kunnen we een producttraining faciliteren. Voorwaarde voor ons is dat wij voldoende affiniteit hebben met dit product. Een korte kennismaking per email of telefoon is vaak voldoende om u uitsluitsel te geven.

Wij zijn pas tevreden als u met een grote glimlach van ons afscheid neemt!
De mens zien groeien  is waar wij heel gelukkig van worden.