Iets wat groeit kan

uitbloeien tot iets moois

Ziet het geen licht dan

zal het niet kunnen ontwikkelen

Happy people

brings you

a lot of

energie

Voor 2Challenge staat het levensgeluk van mensen centraal waarbij wij ons richten op Persoonlijke ontwikkeling. We willen immers allemaal het liefst (weer) met een brede vriendelijke glimlach door het leven.

In de huidige maatschappij worden we vaak geleefd in plaats van bewust onze tijd in te delen en te besteden aan de dingen die we echt belangrijk vinden. Uw beschikbare tijd gaat vaak al op aan alles wat moet. Daarnaast kunnen er dingen op uw pad komen waar u geen invloed op heeft maar die u raken. Er wordt niet gevraagd of u er mee om kunt gaan maar u moet er mee omgaan.  Wij bieden een begeleiding waarbij u zelf richting, diepte en grenzen bepaalt. Uiteraard zullen we u wel challengen!

In groepsverband faciliteren we trainingen in de gedragsveranderingen met als oogpunt betere vitaliteit. Onderscheidend is de wetenschappelijke kant van de gebruikte methodiek die zich in de volwassenentraining bewezen heeft. Nu is deze training ook voor jongeren beschikbaar. Jongeren krijgen helaas steeds meer te maken met sociale druk, leerprestaties, overvolle agenda’s en stress. Wij bieden hulp!

Voor bedrijven en organisaties richten wij ons op medewerkertevredenheid en welzijn. Onderwerpen die gelukkig weer landelijk onder de aandacht zijn en naar onze mening aandacht behoeft. Het verschil tussen on- en tevreden zit hem vaak in kleine dingen. Wij brengen uw medewerkertevredenheid in kaart en brengen een advies uit. Voor aandachtspunten ontvangt u een voorstel waarna we samen met u tot een plan van aanpak komen.

Voor u is het welzijn van de medewerkers uiteraard heel belangrijk. Wat als uw medewerker even uit balans is. Volgt u de standaard procedure of bent u bereidt een win/ win situatie te creëren? Wij begeleiden medewerkers om duurzaam terug te keren en het ziekteverzuim te verminderen.

Een andere dienst die wij verlenen is het faciliteren van workshops en geven van trainingen. Steeds meer zien we in bedrijven dat eigen medewerkers worden geïnstrueerd en dit als neventaak uitvoeren. Onze ervaring is dat deze zelfde medewerkers ook in bijvoorbeeld projecten meelopen, de agenda’s vol gepland staan met overleggen en vergaderingen en de primaire taken in het geding komen. Wij bieden u een professionele facilitator of trainer zodat uw business doorgaat!

Wij zijn pas tevreden als u met een grote glimlach van ons afscheid neemt!
De mens zien groeien is waar wij heel gelukkig van worden.