Mijn naam is Erik van Mullem, oprichter en medewerker van 2Challenge.

2Challenge staat voor uitdagingen. Je zult altijd 2 uitdagingen aan moeten gaan; als eerste beslissen de stap te zetten en het te willen verbeteren of oplossen. De tweede uitdaging is het proces wat volgt. Voor de 1 met pieken en dalen en voor de ander één groot feestje. Eén ding is zeker, elke ontwikkeling maakt je een rijker mens met meer inzichten en kan je meer geluk en blijdschap bieden in het leven.

Mijn belangrijkste ontwikkelingen en inzichten zijn ontstaan ten tijde van mijn burn-out. Alle lichamelijke en psychische klachten wil ik nooit meer meemaken, desondanks kijk ik toch terug op een periode die tot 1 van de belangrijkste en mooiste van mijn leven is geweest. Deze periode heeft mij verrijkt met inzichten in mijzelf en in de wijze waarop ik daarna mijn leven heb vormgegeven. Met trots kijk ik hierop terug! Het heeft mij zowel privé als zakelijk veel gebracht.

Met deze ervaringen en de opleidingen NLP, counseling en gecertificeerd trainer gedragsverandering wil ik mijn diensten inzetten voor u, met als motto het levensgeluk van mensen helpen verbeteren. Dit kan op privévlak zijn maar ook arbeidsgerelateerd. De meeste mensen brengen immers een groot deel van hun tijd door bij een werkgever of als werkgever.

Afhankelijk van de opdracht is het mogelijk dat we met door ons geselecteerde partners een dienst verlenen. Deze partners zijn erkend, gecertificeerd en of gediplomeerd. Voor counseling zijn er mogelijkheden om een voorkeur uit te spreken voor een vrouwelijke of mannelijke counselor.

Wij zijn pas tevreden als u met een grote glimlach van ons afscheid neemt!
De mens zien groeien  is waar wij heel gelukkig van worden.